Coronavirus – COVID 19

Începând din 20 decembrie 2021, formularul digital de intrare în România poate fi completat electronic, accesând site-ul https://plf.gov.ro/
  • Banner de informare – Formularul digital pentru intrarea in Romania

  • Link You Tube cu filmulețul de promovare: click aici
  • Link către articolul de informare de pe pagina Prefecturii Portalul instituțiilor prefectului din Romania: click aici.
  • Hotararea CJSU nr. 239 din 21.10.2021 – masuri COVID-19  Vizualizare
  • Criterii de acordare ajutor deces legate de prevenirea COVID 19: click aici
  • Ordonanta militara nr. 3 din 24.03.2020 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19: click aici
Actualizarea MODELULUI declarației pe proprie răspundere pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, care a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate. Puteţi downloada formularul aici. Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.
 
LINK-URI UTILE
https://cetrebuiesafac.ro/  este un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19. 

PLAN DE MĂSURI pentru prevenirea, combaterea şi gestionarea infectiilor cu coronavirus COVID-19 la nivelul U.A.T. comuna Balaciu – Anexa la Hotărârea CLSU nr.4 din 13.03.2020 Vizualizare

Masuri de preventie Coronavirus:
Sfaturi privind utilizarea măștilor în comunitate, în timpul îngrijirii la domiciliu și în spitale în contextul situației actuale de circulație a noului coronavirus (2019-nCoV): click aici

ANUNT PUBLIC Vizualizare

AVÂND ÎN VEDERE HOTĂRÂREA NR.4 DIN 13.03.2020 A COMITETULUI LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ BALACIU PRIVIND APROBAREA PLANULUI DE MASURI PENTRU PREVENIREA, COMBATEREA ŞI GESTIONAREA INFECŢIILOR CU CORONAVIRUSUL COVID 19, ADUCEM LA CUNOSTINŢA PUBLICULUI CĂ ACTIVITATEA INSTITUŢIEI, PÂNĂ LA DATA DE 31.03.2020, SE VA DESFĂŞURA ÎN URMĂTOARELE CONDIŢII:

1. Toate cererile prin care se solicită eliberarea de adeverinte, certificate, dovezi, publicatii de vanzare a terenurilor ,certificate fiscale, se vor adresa on-line, pe adresa de e-mail a instituţiei – primaria@balaciu.ro, pe fax.0243261058 sau prin posta.Formularele de cereri se regasesc pe site-ul instituţiei : www.balaciu.ro/informatii-publice/formulare administrative.
2. Reducerea/suspendarea efectuării anchetelor sociale la domiciliul populaţiei.
3. Suspendarea audienţelor până la data de 31.03.2020

PRIMAR Mirel-Dănuţ SIMION